Varning för bluffmail

Kära kund / intressent,
Vi har blivit informerade om att ett bedrägeriförsök har skett i vårt namn. Det har nyligen gått ut ett e-postmeddelande från joel.alexandersson@rotex.se. Detta meddelande är INTE sänt ifrån Rotex. Vi ber er att ej öppna detta meddelande, svara på det eller klicka på länken.

Om ni har fått ett e-mail från Joel Alexandersson som ser ut som bifogade bilden nedan är det viktigt att ni inte klickar på ”Download Document”. Om ni gjort detta och skrivit in ert användarnamn och lösenord måste ni ta vidare åtgärder. Då har nämligen någon utomstående fått tillgång till era uppgifter. Vi drabbades själva av detta genom att vi öppnade motsvarande meddelande från en kund, vilket har gett anledning till att du fått detta mejl. Vi ber om ursäkt för detta.

Enda sättet att skydda sig från den här typen av bedrägerier är att man är försiktig och aldrig skriver in användarnamn och lösenord på ställen man inte känner igen. Är man osäker bör man alltid kontakta avsändaren och fråga vad det är innan man går vidare.

Vid bedrägeriförsök eller dylikt kommer Rotex att meddela detta via vår hemsida, www.rotex.se, under sektionen Nyheter. Vid osäkerhet är ni välkomna att kontakta VD Joel Alexandersson via e-mail eller telefon på 070-461 44 32. Vi ber om ursäkt för alla eventuella problem detta orsakat er. Vi lever dessvärre i en värld där det är svårt att veta vem som ligger bakom dessa typer av bedrägerier. Vi gör allt för att detta inte ska hända igen, och ber om er förståelse.