Vi söker CNC-operatör

REHOBOT ROTEX AB är ett framgångsrikt svenskt företag som producerar och marknadsför automatsvarvade mindre metallkomponenter till företag främst i Skandinavien. Våra produkter är förknippade med hög kvalitet och är välkända. Vi står inför en expansion och har under de senaste åren investerat i nytt MPS-system (Monitor) och har förändrat bolagets tänkande till ett mer LEAN-baserat produktionsätt. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

REHOBOT ROTEX AB, Partille söker

CNC-operatör/medarbetare

Ett arbete på ROTEX har egentligen alla ingredienser du kan önska dig. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att optimera prestanda i sina produkter genom att alltid kunna förlita sig på högkvalitativa komponenter från oss – om och om igen. Det betyder att du får arbeta nära verkligheten, och vara med om att lösa intressanta problem. 

Vi har högt i tak. Har du en vilja att förändra och förbättra saker och ting finns det utrymme att påverka. Vi vill ge dig som nyanställd svängrum och tror att vi tillsammans ska upptäcka nya, förbättrade vägar framåt. Det är i första hand ditt kunnande och dina ambitioner som styr din utveckling. Tillverkningen är flödesorienterad och som en naturlig del i arbetet ingår ständiga förbättringar och 5S.

Arbetsuppgifter
Köra och övervaka kurvstyrda och CNC-styrda svarvar, programmera och ställa om maskinerna samt en del annat förekommande verkstadsarbete.

Kvalifikationer 
Vi önskar dig som är utbildad CNC-operatör med kunskaper inom programmering. Givetvis är det en förutsättning att du kan läsa och förstå ritningar.

Egenskaper 
Du bör både kunna arbeta självständigt och som en del av ett team. Du är ansvarsfull och har en förmåga att lösa problem längs vägen. Att du är positiv och flexibel gör arbetsdagen bättre både för dig och oss andra medarbetare.

Anställningsform: Heltid och tillsvidareanställning med skiftgång varannan vecka dagtid och varannan vecka kväll, måndag t.o.m. torsdag.

Tjänstgöringsort: Partille
Tillträdesdag: Efter överenskommelse
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

I det fallet du har några frågor får du gärna kontakta Rolf Jansson på 070-109 42 25 eller via mail rolf.jansson@rehobot.se. Välkommen med din ansökan senast 22 september 2014 till mailadress jobb@rehobot.se. Ansökningar behandlas löpande.